Aydıncık için işbirliği çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi



Aydıncık için işbirliği çağrısı



16 Nisan 2024 Salı 18:26

Aydıncık Kent Gelişimi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (AGİKDER), yeni seçilen Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa ve Meclis Üyelerini ziyaret ederek, talep ve sorunlarını ileterek, birlikte çalışma çağrısı yaptı.

BURCU KAYA

 

Mersin’in en büyük sorunu olan imar planlarında ki gecikme sürerken özellikle altyapı eksiklikleri nedeniyle büyük mağduriyetler yaşanan Aydıncık ilçesi bu durumdan en çok olumsuz etkilenen bölgelerden biri olmaya devam ediyor.

Ancak sorunlarının çözümü için elini taşın altına koymaya hazır olan Aydıncık’ta sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcilerinin biraraya gelerek oluşturduğu ve aktivistlerin de katkı verdiği Aydıncık Kent Gelişimi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (AGİKDER), çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLUNABİLECEK HER KONUDA ETKİLEŞİM İÇİNDE OLUNACAK

AGİKDER yönetimi bu kapsamda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeni seçilen Belediye Başkanı CHP’li Özkan Kılıçarpa ve Meclis Üyelerini ziyaret ederek, talep ve sorunlarını ileterek, birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Kılıçarpa ve ekibine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunup çalışmalarında başarılar dileyen AGİKDEr ziyarete ilişkin paylaştığı bilgilendirmede, “Ziyaretimizde çiçek almak yerine ihtiyacı olan ve üniversitede okumakta olan hemşerimiz bir kız öğrencimize eğitim desteğinde bulunduk. Sayın Başkan, AGİKDER’in eleştiri ve önerilerinden her zaman yararlanacaklarını ve memnuniyet duyacaklarını, işbirliği içinde olunabilecek her konuda etkileşim içinde olunacağını belirttiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Sivil toplumun bir parçası olan Aydıncık Kent Gelişimi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (AGİKDER) olarak elimizden geldiğince bu Kentin gelişimine katkı sunmaya çalışacağız” denildi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA