BAL’a çıkan takım belli oldu



27 Mayıs 2023 Cumartesi 12:11

Mersin’de Süper Amatör Lig’de zirveyi paylaşan Camspor ve Erdemli Belediyespor derbisinde penaltılara giden maç nefes kesti. Erdemli ekibi penaltıları 4-3 geçerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan takım oldu.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off maçlarının ardından Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için zirveyi paylaşan Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor arasında oynanan baraj maçı için nefes kesti.

Play-off'u 23 puanla tamamlayan her iki takım Mersin Stadyumunda karşı karşıya geldi. Her iki takımında az sayıdaki seyircisinin yer aldığı stadyumda Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mitat Ertaş, karşılaşma öncesi sahaya inerek sporculara başarılar diledi ve hakemlere çiçek verdi.

 

ŞAMPİYON PENALTILARDA BELLİ OLDU

Play-off’larda birbirlerini kendi sahalarında yenen Camspor ile Erdemli Belediyespor maçın ilk yarısında bol pozisyonlu bir oyun ortaya koysa da karşılamanın ilk devresi 0-0 sona erdi. İkinci yarının daha durgun geçmesi ile her iki takımda gol pozisyonu dahi bulamadı ve maç 0- 0 sona ererek, uzatmalara gitti.

15’er dakikadan oynanan iki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca bu defa maç penaltılara gitti.

Nefes kesen maçta Erdemli ekibi penaltıları 4-3 geçerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan takım oldu.

 





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA