BÖYLE SEÇME OLMAZ



26 Temmuz 2021 Pazartesi 16:46

İçel İdman Yurdu’nun altyapıyı güçlendirmek için gerçekleştirdiği seçmelere spor camiasından tepkiler gelmeye devam ediyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü Ligde şampiyonluğa oynayacak olan İçel İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Nevşehir’de kampa giren Kırmızı Lacivertli ekip günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Mersin ekibi işini sıkı tutuyor. Yaklaşık 15 gün sürecek kampın ardından oyuncular 2 gün izin yaptıktan sonra 2’nci etap çalışmaları ise Bolu’da yapılması bekleniyor.

A takım kadar alt yapıda önem vermek isteyen İçel İdman Yurdu’nun bayram öncesi yaptığı oyuncu seçmelerine tepkiler ise dinmek bilmiyor. Şehir içinden ve dışından lisanlı ve ya lisansız 498 kişinin katıldığı alt yapı seçmelerinin hava sıcaklığının yoğun olduğu saatte yapılması, seçmelere gelen futbolculara malzeme verilmemesi, seçme öncesinde hiçbir ön eleme yapılmadan aynı anda 500 civarında çocuğu izlemeye çalışılmasına yönelik eleştiriler artarak sürüyor. Konu hala özellikle sosyal medya üzerinden tartışılırken, altyapı seçmelerinde başarı gösteren 2003 doğumlu orta saha oyuncusu Ferdi Eroğlu, 2006 doğumlu kaleci Emin Yakup Oktay, 2003 doğumlu forvet Veli Uğurcan Bozağaç ve 2002 doğumlu orta saha oyuncusu Eren Genç, Nevşehir kampına dahil edilerek, takımla çalışmalara başladı.

 





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA