PERİLER BİR VAR BİR YOK!



6 Ocak 2021 Çarşamba 13:47

Geçen hafta ilk galibiyetini alan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu hafta İzmir deplasmanından mağlup döndü!

ALİ ŞANLI

Türkiye Basketbol Kadınlar Ligi’nde geçen hafta ilk galibiyetini alan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji maçından mağlubiyet ile döndü 55-47.

İzmir deplasmanında Menemen karşısında ilk periyotta başa baş oynayan Mersin Belediyesi, ilk periyodu 11-11 tamamladı. İkinci periyotta da iyi bir oyun sergileyen Mersin ekibi 26-23 öne geçti. 3’ncü periyotta baskılı ve istekli oyundan uzak kalan Mersin Büyükşehir 39-32 geriye düştü. Oyunun son bölümlerinde ilk periyotta olduğu gibi başa baş oyun oynayan Mersinli kadınlar farkı kapatamayınca maçtan 55-47 mağlup ayrıldı.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA