MERSİN “A CAPELLA” İLE BULUŞUYOR



30 Ekim 2020 Cuma 15:26



Haber Merkezi

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) bugün saat 20.00’ da sahnesinde ‘OperAcapella’ konseri düzenliyor. İnsan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı “A Capella” çok sesli müzik türü ilk kez Mersinli sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

“OperAcapella” konseri, koro şefi Anıl Aydın yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi koro sanatçıları tarafından seslendirilecek.

Türk bestecilerinden ve dünya koro repertuvarından sevilen şarkıların yer alacağı konserde ayrıca Afrika Halk Şarkılarının renkli, hareketli ve sıcacık melodileri, Mersin Devlet Opera ve Balesi korosu sanatçılarının zengin ses rengi ve ahengi ile sahnede olacak.

Yaklaşık 1 saat sürecek olan konser, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA