BARO BAŞKANLARINDAN “DAYANIŞMAYI SÜRDÜRELİM” ÇAĞRISI



28 Ağustos 2020 Cuma 15:56



Haber Merkezi

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı ziyaret etti. Baro başkanları, savunma mesleğine yapılan parçalanma politikasına karşı tüm barolara ‘dayanışmayı sürdürelim’ çağrısı yaptı.

Mesleki sorunlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Yeşilboğaz, “Siyasi iradenin yıldırma ve susturma politikasına karşı savunmanın dimdik ayakta kalabilmesinin en önemli nedeni; savunmanın gücünü bağımsızlığından, mesleki dayanışmadan ve halktan almasıdır. Savunma ne kadar hırpalanmaya çalışılırsa o kadar güçlenecektir, ne kadar bölünürse o kadar çoğalacaktır. Yeni adli yılda savunmayı zor günler beklerken, savunmayı sindirmeye çalışanları da zor günler beklemektedir. Çünkü savunmanın temsilcileri olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreçte tüm barolardan beklentimiz, çoklu baro sistemine karşı vermiş olduğumuz ortak mücadeleyi sürdürmektir ” dedi.

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin ise “Baroların ortak mücadelesi ve kararlığı karşında kazanan savunma olacaktır” dedi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA