AKDENİZ’DEN SEVİNDİREN HABER



14 Haziran 2020 Pazar 16:24

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Koronavirüs (Covid19) testi pozitif çıkan 1 belediye personelinin tedavisinin sürdüğünü; kontrol amaçlı test yaptırılan diğer 7 personelin test sonuçlarının da negatif çıktığını açıkladı.

Haber Merkezi

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan, belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevli 1 personelin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Başkan Gültak; hasta personelle temas eden, yapılan Koronavirüs test sonuçları negatif çıkan 7 belediye personelinin de tedbir amaçlı olarak evlerinde 14 gün karantina altında olacaklarını kaydetti.

“BELEDİYEMİZ AÇIK VE HİZMETE DEVAM EDİYOR”

Belediye merkez binasının açık olduğunu ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiğini ifade ederek, panik yapılacak bir durum olmadığının altını bir kez daha çizen Başkan Mustafa Gültak, salgına karşı belediye binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığının da altını çizdi.

Belediye binasının ve tüm odaların dezenfektanlı su ile ilaçlandığını belirten Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşlara yönelik olarak da en üst seviyede tedbir alındığını; belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen vatandaşların yanı sıra tüm belediye personelinin de ateşinin ölçülmeye devam edildiğini sözlerine ekledi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA