İKİ GÜNLÜK SESSİZLİK



12 Nisan 2020 Pazar 16:33

Mersinliler yaşanan Covid 19 pandemisi sonucu getirilen sokağa çıkma yasağına genelikle uydu ve tüm kent iki günlük sessizliğe büründü. Öte yandan il genelinde yasağa uymayan 56 kişiye ise toplam 79 Bin 125 TL idari para cezası yazıldı.

SERKAN TULTAK

10 Nisan 2020 Cuma günü gece saat 24.00’da başlayan 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ile birlikte Mersin’in en işlek caddeleri ve bulvarlarında yoğun trafikten eser kalmazken, sahildeki çocuk oyun grupları ile insanların dinlendikleri banklarda boş kaldı.

Özellikle hafta sonları güzel havaları fırsat bilerek kendilerini dışarıya atan Mersinliler, 30 Büyükşehir ile Zonguldak’ta uygulanan sokağa çıkma yasağı ile bu kez evlerinde kaldılar.  

İLK GÜN YASAĞA UYMAYAN 56 KİŞİYE CEZA YAZILDI

İl genelinde Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ring halindeki kontroller ve trafik ekiplerinin yapmış olduğu uygulamalarda ise sokağa çıkma yasağına uymayan 56 şahsa Umumi hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesi ile Kabahatler Kanununun 32. Maddesine  istinaden toplam 79 Bin 125 TL idari para cezası yazıldı.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA