Vali Çakacak’ın veda turu devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak’ın veda turu devam ediyor


 

Son Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak; veda ziyaretleri kapsamında Tarsus, Akdeniz, Erdemli ve Silifke’de kamu kurumu ve temsilcilerini ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan Valililer Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğine atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, kentteki veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gün içersinde Tarsus, Silifke ve Erdemli’deki bazı kamu kurumlarını ziyaret eden Çakacak, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Adliyesi, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Erdemli Kaymakamlığı, Erdemli Belediyesi, Silifke Kaymakamlığı, Silifke Belediyesi, Toros ve Çağ üniversiteleri temsilcilerine veda etti. 

TARSUS

Tarsus’taki veda ziyareti programı kapsamında ilk olarak Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ile bir araya gelen Vali Çakacak, Kaymakam Ünal ile bir süre sohbet etti. Kaymakamlıkta gerçekleşen ziyaretin ardından Ünal ile birlikte Şehitkerim Mahallesinde bulunan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na geçen Vali Çakacak, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Ruhi Koçak, ilçe protokolü, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu. Buradaki buluşmanın ardından yine Kaymakam Ünal ile birlikte Tarsus Adliyesi’ne geçen Vali Özdemir Çakacak, Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç tarafından adliye binası önünde karşılandı. Makama geçen Vali Çakacak’a, ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sunan Başsavcı Kılıç, Eskişehir Valiliği görevinin hayırlara vesile olmasını diledi. Vali Çakacak da Kılıç’a çalışmalarında başarılarının sürmesi temennisinde bulundu. Çakacak, daha sonra Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay’a veda ziyaretinde bulundu. Tarsus’a gerçekleştirdiği veda ziyaretinin son durağı olan Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde, Müteşebbis Heyet Toplantısı’na son kez başkanlık eden Vali Çakacak, veda ziyaretlerine Akdeniz ilçesinde devam etti.

AKDENİZ

Önce Mersin Barosu’nu, ardından 7. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bülent Koç’u ziyaret eden Vali Çakacak, Koç ile bir süre sohbet ederek vedalaştıktan sonra 23’üncü Dönem Mersin Milletvekili İsa Gök’ü ziyaret etti. Akdeniz ilçesindeki veda ziyaretleri programına Toros Üniversitesi ile devam eden Vali Çakacak, üniversite girişinde Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Yüksel Özdemir ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın tarafından karşılandı. Veda ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Vali Özdemir Çakacak, daha sonra Erdemli ilçesine geçti.

ERDEMLİ

Vali Çakacak, Erdemli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu önünde Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe protokolü, Muhtarlar, kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları ile sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, sanayiciler ve iş insanları tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından okulun konferans salonunda gerçekleşen veda buluşmasında bir teşekkür konuşması yapan Kaymakam Pamuk ve Başkan Tollu, Vali Çakacak’a teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından, Kaymakam Pamuk’un Vali Çakacak’a yörük kilimi takdim etmesiyle devam eden ve toplu fotoğraf çekilmesi ile vedalaşma töreni son buldu.

SİLİFKE

Daha sonra Silifke ilçesine geçen Vali Çakacak, vedalaşma programının gerçekleşeceği Halk Eğitim Merkezi önünde Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kafes, ilçe protokolü, Muhtarlar, kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları ile sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri tarafından karşılandı. Vali Çakacak’a yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesinin ardından geçilen toplantı salonunda bir teşekkür konuşması yapan Kaymakam Cinbir, Vali Çakacak teşekkür etti. Silifke ilçesindeki veda ziyareti programı, Vali Çakacak’a plaket takdim edilmesinin ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA