Toroslar’a Bungalov Yayla Evleri geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’a Bungalov Yayla Evleri geliyor


 

Toroslar Belediyesi tarafından ilçedeki yayla ve eko turizminin geliştirilmesi için planlanan Bungalov evleri projesinde ihaleye çıkılıyor.

GİZEM EKİCİ

Toroslar ilçesinin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimi ve yayla ve eko turizmini ön plana çıkartmak için planlanan Bungalov Evleri için Toroslar Belediyesi ilk adımı attı.  Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki Kızılbağ olarak da bilinen Güzelyayla mahallesinde değerlendirme ve planlama çalışmaları 24 metrekarelik 24 adet Bungalov ev için ihale ilanına çıkıldı. 

EVLER 150 GÜNDE İNŞA EDİLECEK

İhale ilanında “Toroslar Belediyesi 24 metrekarelik Bungalov ev alımı işi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Tamamlanan evler Toroslar Belediyesi sınırları içinde bulunan noktalara montajı yapılacaktır. Sözleşme tarihinden itibaren 150 iş gün içerisinde idarenin belirleyeceği program dâhilinde teslim edilecektir” cümleleri kullanıldı.

İHALE ÖNÜMÜZDEKİ AYDA YAPILACAK

Toroslar Belediyesi tarafından 24 metrekarelik 24 Bungalov ev için yapılacak ihale; 4 Temmuz 2017 tarihinde saat 10.00’da Toroslar Belediyesi İhaleli İşler Birimi’nde gerçekleştirilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA