“Yarın Erdoğan için de adalet diyeceğiz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Yarın Erdoğan için de adalet diyeceğiz”


 

Anamur ve Bozyazılı muhtarlarla buluşan CHP Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan için de yarın adalet diyeceğiz” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programlarını Anamur’da sürdürdü.

Kuyucuoğlu, Anamur programı öncesinde Mut ilçesinde kayısı ve erik üreticilerini ziyaret ettikten sonra partisinin Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ilçe örgütlerinde partililerle bir araya geldi. Kuyucuoğlu’nun ziyaretlerine CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Hakkı Işık da eşlik etti.

Kuyucuoğlu’nun Anamur’da düzenlendiği iftar programına Anamur ve Bozyazı’da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

“BERBEROĞLU’NUN TUTUKLANMASI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU”

İftarın ardından bir konuşma yapan Serdal Kuyucuoğlu, ülkenin son bir yıldır OHAL kapsamında çıkarılan KHK’larla yönetildiğini, meclisin devre dışı bırakıldığını, KHK’lar nedeniyle on binlerce insanın işinden atıldığını belirterek, “FETÖ ile mücadele edeceğiz diyerek OHAL ilan ettiler ama ne hikmetse FETÖ’nün siyasi uzantılarına dokunulmadı. Bir bankada hesap açtı diye insanları işten attılar ama FETÖ’nün ekonomik yapısını açığa çıkaralım, haksız yere aldığı kamu ihalelerini tespit edelim diye verdiğimiz araştırma önergesini reddettiler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir ortamda Adalet Yürüyüşü başlattığına işaret eden Kuyucuoğlu, “Bir anamuhalefet partisi lideri, ülkede adalet yok diyerek yollara düşüyorsa iktidarın on kere düşünmesi lazım. Şimdi birileri diyor ki, ‘CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu tutuklandı diye Kılıçdaroğlu yürüyüş başlattı.’ Berberoğlu’nun tutuklanması bu yürüyüşün başlatılmasında tek etken değildir. Berberoğlu’nun tutuklanması bardağı taşıran son damla oldu” diye konuştu.

Darbe girişiminin ardından yargıda 4 bin 300 civarında hakim ve savcının tasfiye edildiğini, bunların yerine AKP’de yöneticilik yapmış kişilerin atandığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Böyle bir ortamda Sayın Genel Başkanımızın Adalet Yürüyüşü’nü başlatmasından daha doğal ne olabilir? Meclis devredışı bırakılmışsa, yargıda parti kadrolaşması başlatılmışsa, mahkemeler siyasetin etkisi altına girmişse ‘bu ülkede adalet yoktur’ diyerek yürüyüş yapmaktan başka çare kalmaz. Sayın Genel Başkanımız ne diyor? ‘Herkes için adalet’ diyor. Adalet herkese lazım olacak, Recep Tayyip Erdoğan için de yarın adalet diyeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA