Anne-kız midelerini küçülttüler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anne-kız midelerini küçülttüler


 

Adana’nın Ceyhan ilçesinde eczanesi olan Eczacı Özlem Gören (44), yaklaşık 10 yıldır yaşadığı kilo sorunundan, yaptığı diyetler ve spora rağmen kurtulamadı.

Son dönemde uyku apnesi, ritm bozukluğu ve insülin direnci hastalıklarıyla da boğuşmaya başlayan Gören’in, diğer yandan hareketleri de zorlaştı. Bir akrabasının tüp mide ameliyatıyla midesini küçülterek zayıfladığını öğrenen Özlem Gören, Ekim ayında Medical Park Tarsus Hastanesi’nde ameliyat masasına yattı. Midesinin yüzde 80’i Op. Dr. Erdal Cücük ve ekibi tarafından alınan Gören, yaklaşık 7 ayda 34 kilo verdi. 104 kilodan 70 kiloya inen Özlem Gören, bambaşka bir görüntüye kavuşurken, yaşadığı sağlık sorunlarından da kurtuldu. Özlem Gören’in ameliyatının olumlu sonuçları, 12’nci sınıfa geçen ve öğretim gördüğü lisede şu anda notlarıyla birinci olan kızı Berfin Gören’i de (17) etkiledi.

TEOG sınavına girdiği 8’inci sınıftan bu yana kilo alan ancak diyet ve sporla zayıflayamayan Berfin, annesinin hızla kilo verdiğini görünce tüp mide ameliyatına karar verdi. Berfin’i de yine Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük ameliyat etti. Hastaneden taburcu edilen Berfin, kendisini çok rahatsız eden kilolarından kurtulacağı için mutlu olduğunu söyledi. Sınavlara çalıştığı için kilo aldığını anlatan Berfin, “Tıp okumak ve doktor olmak istiyorum. Ancak kilolarım yüzünden moralim çok bozulmuştu. Annemin ameliyatla zayıfladığını görünce ben de aynı yöntemi tercih ettim” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA