“Sen akıllı kızsın ne istediğimi anladın!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Sen akıllı kızsın ne istediğimi anladın!”


 

Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi S.D.(21), öğretim görevlisi hocası İ.K.(47)’nin dersten geçirmek için cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu ve kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan S.D., “Bu hocanın daha öncede öğrencilere tacizde, sapıklıkta vukuatları varmış. Geçen yıl proje arkadaşımı geçirdi, beni bıraktı. Bilerek kıyıda not veriyor, amacı gidip kendisinden not istememmiş. Bende haksızlık yaptığını düşünerek kendisini aradım. Telefonda biraz tartıştım. Diğer hocalarım, özür dilememi söylediler. Bende mesai saatleri içinde odasına gidip özür diledim. Bu yıl da notlar ile oynadı. Bende durumu bölüm başkanına bildirdim, oda müdür yardımcısına göstermemi istedi. Müdür yardımcısı mesajları aldı elimden, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti" dedi.

“SEN AKILLI KIZSIN, NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLADIN, SIRA DIŞI ŞEYLER İSTİYORUM”

Olayla ilgili okulda bulunan polislere de bilgi verdiğini kaydeden S.D., “Onlar bana inandıklarını ancak elimde bir delil, ispat olmadığından bir şey yapamayacaklarını ifade ettiler. Daha sonra tekrar mesai saatleri içinde odasına gittim; ‘Beni mezun edin’ dedim. 'Finalleri geçtik, büt haftasında da istediğim gibi notlarla oynayamam, yapamam' dedi. Bende daha önce bu notlarla oynadığını söyledim. 'Ben sana güvenmiyorum' dedi.

Daha sonra bahçeye indik, 'Eğer bağıracaksan, beni rezil edeceksen konuşmayalım' dedi. Ne konuşacaksınız diye sordum. Dedi ki 'Sistem olarak ben notları değiştirebilirim ama ben büyük bir riske girerim, sen bunun karşılığında ne vereceksin' dedi. Ne istiyorsunuz diye sordum. 'Ne istediğimi sen söyleyeceksin, nasıl kandıracağını sen bulacaksın' dedi. Hocam bilmiyorum, para mı istiyorsunuz, ne istiyorsunuz diye sordum. 'Sen akıllı kızsın, ne demek istediğimi çok iyi anladın, sıra dışı şeyler istiyorum' dedi. Bu durumun üstüne emniyete gittim, polislere ifade verdim. İfademi savcılığa götürdüler ve suç üstü yapacaklarını söylediler. Daha sonra hocayla mesajlaşmayı onların dediği gibi yaptım" ifadelerini kullandı.

Polislerin isteği üzerine İ.K. ile buluştuğunun altını çizen S.D., götürüldüğü eve baskın yapılması ile gözaltına alınan İ.K.’nın savcılık işlemi sonrası serbest bırakıldığını söyledi.

Şikayetini geri almayan S.D. “Sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili telefonda kendisine ulaşan İHA muhabirine, hakkında ortaya atılan iddialara yanıt veren İ.K. ise "Anlatılan bütün iddialar asılsız” dedi.

Öte yandan, MEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı duyuruldu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA