Yürekler yandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yürekler yandı!


 

Türkiye, Şırnak Şenoba’da düşen helikopterde yaşamını yitiren 13 askere ağladı”. Mersin’de ise acı ikiye katlandı. Mersinli Mustafa Sarı, terör örgütüne yönelik operasyonda şehit oldu!

Mehmet Nabi Batuk

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı’nın Mersin’deki cenaze töreni yürekleri dağladı.

Önceki gün sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonda 2 arkadaşı ile birlikte şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde oturan ailesi, acı haberi askeri yetkililerden aldı.

Şehit Sarı için ikindi namazının ardından Muğdat Camii’nde düzenlenen cenaze törenine kent protokolü tam kadro katılırken Mersinli vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Şehit Sarı’nın asker olan kardeşi Zafer Armağan Sarı’nın da katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından, şehidin yakınları tabutun başına gelerek gözyaşı döktüler. Sarı’nın tabutuna sarılarak öpen yakınları, askeri görevliler teselli etmeye çalıştı.

Top arabasına konan Sarı’nın cenazesi arkasında bir süre yürüyen aile ve protokol üyelerine çok sayıda vatandaş slogan atarak destek oldu. Bu esnada Anne Beyhan Sarı, elini kaldırarak “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK”, “Şehidim hakkını helal et” sloganları atarken, güçlükle ayakta duran ve gözyaşları dinmeyen kız kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.

Askeri törenin ardından Akbelen Şehir Mezarlığı’na götürülen Şehit Sarı’nın cenazesi buradaki Şehitlik’te toprağa verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA