İş dünyası kaygılı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş dünyası kaygılı!


 

Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan: “Ülkemizde, toplumun hiçbir kesimi gelecek kaygısı taşımamalı”.

Çukurova iş dünyası, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, geçtiğimiz günlerde Sabancı Center’da düzenlenen TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısını değerlendirdi.

Federasyonun yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (GİŞKAD) ev sahipliğinde Mersin Tenis Kulübü’nde yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyelerine, kendisinin de katıldığı TÜSİAD YİK toplantısıyla ilgili izlenimlerini aktardı.

“İNSANLARIN GELECEK KAYGISI VAR”

TÜSİAD YİK toplantısında, sivil toplum kuruluşlarının gündeme getirdiği konulara değinilmesinin sevindirici olduğunu anlatan Ali Doğan, “İstanbul’daki toplantının açılış konuşmalarını TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik gerçekleştirdi. Tuncay Özilhan’ın yaptığı konuşmanın çok etkileyici ve dikkat çekici olduğunu söyleyebilirim. Türk iş dünyası, dış politika kapsamında AB ile iyi ilişkilerin yeniden tesis edilmesi, ekonomik alanda yatırımları hızlandıracak adımların atılması ve OHAL’in kaldırılması gibi beklentiler içinde. İnsanların gelecek kaygısı var. Ülkemizde, toplumun hiçbir kesimi gelecek kaygısı taşımamalı. İnsanların arzu ettiği ortamı görme beklentisi içinde olması gayet normal. Her alanda daha güçlü bir Türkiye için birbiriyle sıkı sıkıya bağlı olan siyasi, ekonomik ve toplumsal gelişmelerde aksama olmamalı. Devlet iş insanlarına, halk da yatırımcıya sahip çıkmalı. Birlik ve beraberlik içinde kalkınarak büyümek için bunlar şart” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA