Akdeniz’li öğrenciler Ata’nın huzurunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’li öğrenciler Ata’nın huzurunda


 

Akdeniz İlçesi’nde bulunan Kıbrıs İlkokulu öğrencilerine, Akdeniz Belediyesi’nden Anıtkabir sürprizi. Milli duyguları anlatmak ve Atatürk bilincini vurgulamak amaçlı düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Anıtkabiri gezdi ve bol fotoğraf çektirdi.

Akdeniz Belediyesi çalışmasında olduğu gibi sosyal faaliyetlerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Bu bağlamda Akdeniz Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde bulunan Kıbrıs İlkokulu öğrencilerine yönelik kültür gezisi düzenledi. Ankara'ya önce hiç görmemiş öğrenciler ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir’de mozoleye çiçek bırakan öğrenciler, Atatürk için dua etti. Daha sonra  Etnografya Müzesi yanı sıra 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve 2. TBMM gezilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrenciler ziyaretin ardından kendilerine böyle bir fırsat verdikleri için Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZA KÜLTÜRLERİNİ YAKINDAN TANITMAK ASLİ GÖREVİMİZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız kültürlerini yakından görüp öğrenmelerini sağlamak bir yerde bizim asli görevimizdir. Bu bağlamda ilçemizde bulunan Kıbrıs İlkokul öğrencilerine yönelik bir Ankara gezisi düzenledik. Öğrencilerimiz  başta Anıtkabir olmak üzere tarihi yerleri yerinde görerek öğrenme şansı yakaladı. İmkanlarımız ölçüsünde bu tür kültür gezilerini belirli periyotlar halinde düzenlemeye devam edeceğiz" dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA