Yenişehir’de aşevi hizmete hazır | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’de aşevi hizmete hazır


 

Yenişehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarına iftar sofrası kuruyor.

Yenişehir Belediyesi Aşevi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek yardımı yapan aşevi, Ramazan ayı süresince de her gün Pirireis Mahallesi, Belediye Aşevi yanındaki basketbol sahasında kurulan iftar çadırında sıcak yemek vermeye devam edecek.

Ramazan ayının yardımlaşma, birlik, beraberlik, kardeşlik ve hayır ayı olduğunu vurgulayan Yenişehir Belediye Başkanı Genç; “Yenişehir Belediyesi Aşevi, on dokuz yıldır kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Mutfak bölümünde usta aşçılarımız tarafından pişirilen sıcak yemekler Ramazan ayı süresince de iftar yemeği olarak vatandaşlarımıza dağıtılacaktır” dedi.

Yenişehir Belediyesi Aşevinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan yemekler Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ticaret Borsası gibi kamu kurum ve kuruluşların gıda desteği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla gerçekleştiriliyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA