Zig zag yapan sürücüye ceza | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zig zag yapan sürücüye ceza


 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, trafiği tehlikeye düşüren araç ve sürücülere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Konuyla ilgili son olarak 8 Mayıs günü, GMK Bulvarı Dumlupınar Kavşağı’nda zig zag çizen, drift ve makas atarak trafiği tehlikeye atan bir kişi hakkında işlem yapıldığı açıklandı. Açıklamada, “GMK Bulvarı Dumlupınar Kavşağı doğu-batı istikametinde zig zag çizen ve makas atarak trafiği tehlikeye düşüren Mersin plakalı araç sürücüsü Y.B. isimli şahsın; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 45. maddesi gereği resmi bir sağlık kuruluşuna sevki yapıldı. Trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten hakkında trafik idari para cezası uygulanan şahsın sürücü belgesi de geçici olarak muhafaza altına alındı. İlgili sağlık kuruluşuna sevki yapılan şahsa “Sürücü Olur” doktor raporu verilecek süre içerisinde araç kullandığının tespit edilmesi halinde, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 36/3B maddesinden idari para cezası uygulanacağı bildirildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri; zig zag çizen, drift ve makas atarak trafiği tehlikeye düşüren araç ve sürücüler hakkında yukarıda belirtilen mevzuat hükümleri doğrultusunda denetimlerine aralıksız olarak devam edecektir” denildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA