Akıl almaz yöntemle uyuşturucu sevkıyatı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akıl almaz yöntemle uyuşturucu sevkıyatı!


 

Mersin’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere kargoya verilen su pompası ve dalgıç motoru içinde 60 bin 168 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir istihbaratı değerlendiren ekipler, 2 Suriye uyruklu şahsın bir kargo şirketi aracılığıyla yüklü miktarda uyuşturucu sevkıyatı yapacağını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Çamişerif Mahallesi Uray Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kargo firmasına operasyon düzenledi. Ekipler, Muayid Alouadi ismini kullanan Suriyeli bir şahıs ile kimliği tespit edilemeyen Suriye uyruklu bir şahsın, Suudi Arabistan'a gönderilmek üzere 2 metre boyunda silindir şeklinde su pompası ve 2 adet bir metre uzunluğunda dalgıç motoru verdiğini tespit etti. Suriye uyruklu kişilerin verdiği su pompası ve dalgıç motorlarında arama yapan ekipler, 60 bin 168 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, malları teslim eden 2 Suriyeli'nin yakalanması için çalışma devam ediyor. (iha) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA