Akdeniz Belediyesi’nden ‘gecikme’ açıklaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi’nden ‘gecikme’ açıklaması


 

Akdeniz Belediyesi, şehir merkezinde süren asfalt çalışmasına ilişkin gecikmelerin altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklemekten kaynaklandığını açıkladı.

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, şehir merkezinde yoğun bir tempoda asfalt çalışması yaptıklarını ve sürdürülen asfalt çalışmalarındaki gecikmelerin altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklemekten kaynaklandığını belirten bir açıklama yayınladı. Bazı yayın organlarında yer alan eleştirileri yanıtlayan Başkan Aktaş , yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında da ayrıntılı bilgi verdi.

Başkan Aktaş açıklamasında, ilçede başlatılan asfalt, kaldırım ve yenileme çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek;"İlçemizde Asfalt ve Kaldırım yapımı ile ilgili olarak Belediyemiz ekipleri MESKİ, Büyükşehir UKOME, AKSAGAZ, EDAŞ elektrik, internet şirketleri ve telekom gibi kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürmektedir.İlçe genelinde yapılacak çalışmaların startını yoğun bir şekilde şehir merkezinde verdik.Şu an merkez mahallelerde Aksagaz başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşlarımız çalışma yapmaktadırlar. Şehir merkezindeki çalışmalar sırasında daha önceki altyapının eskimesi ya da yetersizliği nedeniyle MESKİ, EDAŞ ve TELEKOM'un acil müdahalelerini gerektiren aksama ve arızalar meydana gelmektedir.Belediyemiz bu kurumlarla yazışmış olmasına rağmen maalesef anlık aksamaları, öngörülemeyen aksamaları önceden bilmemiz mümkün olmamaktadır.Ekiplerimiz ilgili kurumları haberdar ederek, bu aksamalara günlük müdahalede bulunmalarını istemektedirler" dedi.

Vatandaşların bir kısmının alt yapı çalışmalarının uzaması nedeniyle şikayetlerini dile getirmesine rağmen büyük bölümünün çalışmalar nedeniyle kendilerine teşekkür ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Aktaş, böyle önemli ve büyük ölçekte hizmet gerçekleştirirken bazı aksama ve gecikmelerin de kaçınılmaz olduğunu söyledi. Başkan Aktaş, çalışma yapılacak alanlarda vatandaşların otopark yapmama ve trafik sıkışıklığına yol açmama gibi basit ama önemli katkılarla çalışan ekiplere destek olmasını istedi. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için yoğun gayret gösterildiği bilgisini veren Başkan Aktaş, yapılan her eleştiriyi dikkate alarak, hizmetleri vatandaşların görüşleri doğrultusunda da yönlendirdiklerini dile getirdi.

“ASFALT ÇALIŞMALARI YAZ SONUNA KADAR SÜRECEK”

Akdeniz Belediyesi, kentin dört bir yanında asfalt kaplama ve yama, kaldırım yapımı mesaisine devam ediyor. Mahalle ve ilçe merkeze adeta çıkarma yapan Akdeniz Belediyesi, bir plan dahilinde Turgutreis,Kültür, Çankaya,Camişerif ,Mesudiye, Yeni mahalle, Adanalıoğlu, Kazanlı, Karaduvar, Karacailyas, Abdullahşahutoğlu mahallelerinde başlattığı çalışmalarını aralıksız yaz ayları sonuna kadar sürdürecek.

Uzun süredir hizmet görmeyen Turgut Reis sokaklarının hizmet gördüğünü dile getiren Mahalle muhtarı Ahmet Eldeniz, “Hizmet atağı başladı diyebilirim. Belediyenin ekipleri burada yoğun bir mesai içerisinde. Mahallemiz de belediye ekipleri yanı sıra, doğal gaz ve MESKİ çalışma sürdürüyor. MESKİ ekipleri Belediyenin ekiplerini büyük oranda çalışmasını engelliyor. Bu anlamda vatandaşlarım ve kendi adıma hizmetler adına Belediyemize teşekkür ederiz” diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA