Bu konser kaçmaz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu konser kaçmaz!


 

Üç usta sanatçı; Cihan Ünal, Erol Erdinç ve Elif Güreşçi aynı sahnede sanatseverlerle buluşuyor.

Caz piyanistti, besteci ve orkestra şefi Prof. Erol Erdinç, TRT Ankara Radyosu’nun ödüllü  ses sanatçısı Elif Güreşçi, tiyatro ve sinema sanatçısı Cihan Ünal, sanatseverleri müzik ve şiir şölenine davet ediyor. 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlik Tarsus St. Paul Müzesi’nde yer alacak.

Bir dönem Devlet Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın da şefliğini yapan piyanist ve besteci Prof. Erol Erdinç’in yer aldığı konserde, Şarkılarla Şiirlerin Dansı adlı bir müzikal dinletinin yanı sıra, sevilen şarkılarımızı TRT TSM sanatçılarından Elif Güreşçi seslendirirken, Orhan Veli’den Nazım Hikmet’e uzanan Türk Edebiyatı’nın büyük ozanlarının şiirlerini Cihan Ünal’dan dinleyeceğiz.

Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 16. kez düzenlediği festival ile Mersin’in sesi olmaya devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA