Binlerce kişilik koro eşliğinde Fatih Erkoç şarkıları | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Binlerce kişilik koro eşliğinde Fatih Erkoç şarkıları


 

16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan pop ve caz müziğin vazgeçilmez ismi Fatih Erkoç, Mezitlilillere unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkıların yanı sıra sempatik tavırlarıyla da müzikseverlerden tam not alan Erkoç’un şarkılarına binlerce kişilik koro eşlik etti.

Mersin’de 6-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın önde gelen klasik müzik sanatçılarını ağırlayan 16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nde Mezitli’de Fatih Erkoç rüzgarı esti.

Soli Pompeiopolis Festival Alanı’nda gerçekleşen konsere CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra binlerce müziksever katıldı. Müzikseverler, konser için hazırlanan platformun yanı sıra sahil de ve çimlerin üzerinde birbirinden doyumsuz şarkıları dinleme şansı yakaladı.

‘Ellerim Bomboş’, ‘Gitme’, ‘Sensiz Olamam’, ‘Senden Kalan Tek Anı Bu’ yılların eskitemediği şarkılarının yanı sıra ‘Bir Başkandır Benim Memleketim’, ‘Islak Islak’, Çay Elinden Öteye’, ‘Hayat Bayram Olsa’ gibi birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Erkoç’a, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da günün anısında bir teşekkür plaketi ve üzerinde Soli Pompeopolis Sütunları resminin yer aldığı bir biblo hediye etti.

Kendisi için farklı ve özel bir gece yaşadığını ifade eden Fatih Erkoç, “Bu kadar aydın ve sanatı seven bir toplulukla bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Belirli bir yaşın üzerindekiler şarkılarımı ancak bilir derken bir hayli yüksek oranda gençlerin olduğu izleyicilerin hep bir ağızdan şarkılarıma eşlik etmesi ayrıca gurur verici. İnce davranışından ve bizi yalnız bırakmadığı için Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Mezitli halkının aydın ve sanatsever bir yapısının olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Fatih Erkoç’u Mezitlimizde ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mezitli, birbirinden önemli sanatsal etkinliklerin peş peşe yaşandığı bir sanat şehri. Kısa bir süre sonra 3-4 Haziran tarihleri arasında 8. Soli Pompiopolis Güneş Festivali’nde yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacağız. Tüm halkımızı düzenlenen etkinliklere katılmaya ve coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz. Çünkü halkımızın desteği oldukça yaptığımız hizmetlerin bir anlamı olur ve daha da büyür” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA