MOBİLYANIN ADRESİ BURASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOBİLYANIN ADRESİ BURASI!


 

Fırsatbul Firması İkinci İstikbal Mobilya Mağazası’nı Yenişehir ilçesinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde görkemli bir törenle açtı.

Mehmet Nabi Batuk

Oturma gurubundan yatak odalarına, yemek mobilyalarından panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, aydınlatmadan halıya kadar bir birinden özel koleksiyonları ile ünlü İstikbal Mobilya’nın Mersin’deki 9’uncu mağazası Fırsatbul Firması tarafından açıldı. 
Toplam 1750 metrekare alanda kurulan Türkiye’deki 446’ıncı mağaza Yenişehir’de İsmet İnönü Bulvarı’nda görkemli bir törenle açıldı. Aynı zamanda 20 kişiye istihdam olanağının yaratıldığı mobilya mağazasının açılış törenine; CHP Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Aytuğ Atıcı ile Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya, Mersin İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan ve birçok sivil ve siyasi kurum temsilcisi katıldı. 

“BİRLİKTELİĞİMİZİN İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Fırsatbul Mobilya Firması sahibi İbrahim Fırsatbul, “İstikbal Mobilya firması ile 5 yıldır devam eden birlikteliğimizin ikinci şubesini açarak yolumuza devam ediyoruz. Bu birlikteliğin haklı gururunu yaşadığımızı ifade etmek isterim. Ülke ekonomisine her zaman yaptığımız katkıyı artarak devam ettireceğimizi ve temel amacımızın paylaşmak olduğunu belirtmek isterim. Fırsatbul Pazarlama olarak beyaz eşya’dan mobilyaya siz değerli hemşerilerimize en kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceğimizi ve bu hizmetleri sunarken kalite anlayışımızdan asla taviz vermeden hareket edeceğimizi özelikle belirtmek isterim” dedi.

“İSTİKBAL MOBİLYA’NIN CİROSU YÜZDE 50 ARTTI”
Daha sonra söz alan İstikbal Marka Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, İstikbal Mobilya’nın 2017 Yılına ait verilerine göre şuana kadar %50 ile büyük bir büyüme oranın yakaladıklarını söyledi. Hükümetin mobilya sektörü üzerinde aldığı vergi indirimi kararının ardından mobilya sektörünün canlandığını kaydeden Büyükkatırcı, “İstikbal markası Türkiye’nin gözbebeği olan bir markadır. İstikbal’in Ciro verileri üzerinden 2017 yılının ilk 4 ayına baktığımızda %50 oranında bir büyüme kaydettik. Bu yüzde 50’ye ulaşmak kolay bir iş değildir. Siz bir sektörün lideri olacaksınız, çok ciddi anlamda bir cironuz olacak, ve bunu yüzde elli artırmak çok kolay bir şey değildir. Bunu yapmak için fabrikalarımızdan çok iyi ürünler çıkartıyoruz, iyi reklamlar yapmaya çalışıyoruz. Çukurova bölge bayimiz bu konuda çok iyi çalışmalar yapıyor” dedi.    

“20 KİŞİYE İSTİHDAM ALANI AÇILDI”
Açılış töreninin son konuşmasını yapan CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, ise mağazada 20 kişilik istihdamın yaratılması nedeniyle memnun olduklarını aktardı. Çamak, “İnsanların yatırım yapmaya korktukları bir dönemde böyle bir yatırımı yaptıkları için bunları kutluyorum. Herşeyden önce Mersin adına büyük bir kazanç ve böyle bir mekanın yaratılması ile daha güzel olmuştur. Bundan daha iyi haber ise bu mağazanın şuanda 20 kişiye istihdam sağlamış olmasıdır. İşsizliğin Türkiye’de pik yaptığı, işsizlik oranlarının Cumhuriyet tarihinin en üst düzeyine yani yüzde 13’lere vardığı bir dönemde 20 kişide olsa Türkiye adına ve Mersin adına büyük bir kazanç olmuştur” diye konuştu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA