BEKO YILIN ANNESİ ÖDÜLÜ EMEKLİ ÖĞRETMENE GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BEKO YILIN ANNESİ ÖDÜLÜ EMEKLİ ÖĞRETMENE GİTTİ


 

Mersinli emekli öğretmen Şahide İnci Ergün, kentteki BEKO Mağazaları arasında gerçekleştirilen yarışmada yıllın annesi seçilerek, kurutma makinesi kazandı.

Mehmet Nabi Batuk

Türkiye’nin en önemli beyaz eşya markalarından biri olan BEKO’nun 2004 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak yaptığı ‘Yılın Annesi Yarışması’nın Mersin ayağında ödül emekli öğretmen Şahide İnci Ergün’e gitti. 
Ödül töreni; iş insanı Mehmet Canbaz’ın sahibi olduğu İlker Pazarlama LDT. ŞTİ’ne ait BEKO Pozcu Şubesi’nde gerçekleştirilirken emekli öğretmen ödülünü BEKO Bölge Bayi Yönetmeni Hüseyin Gündeş’ten aldı. 
28 ilde olmak üzere toplamda 42 BEKO Beyaz Eşya Mağazası’nda gerçekleştirilen yarışmada Mersin’de birçok önemli muhasebeci yetiştiren, Mersin Ticaret ve Meslek Lisesi’nden emekli olduktan sonra birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan ve ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz ders veren emekli öğretmen Ergün, BEKO marka D80 HP Kurutma Makinası’nın sahibi oldu. 

“TÜM ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Emekli öğretmene ödülünü takdim ettikten sonra açıklama yapan BEKO Bölge Bayi Yönetmeni Hüseyin Gündeş, “Bu seneki organizasyonumuzla yılın annesini siz değerli katılımcıların anketleri ile  seçtik. Bu yıl Şahide İnci Ergün hanım efendi bu yılın annesi seçildi. İnçi hanım özelinde tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Şahika hanımdan bahsedecek olursak Ticaret Meslek Lisesi’nde bir öğretmenlik hayatı var. Mersin’de neredeyse tüm mali müşavirler kendisinin öğrencisidir. Bununla birlikte birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almış. Hala ihtiyaç sahibi küçük öğrencilere ücretsiz dersler veriyor. Son olarak da mağaza sahibimiz Mehmet Canbaz beye de mağazasını bize açtığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.   
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan emekli öğretmen Şahika İnci Ergun ise “Hem anne olarak hem öğretmen olarak size en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu değerli hediyeyi bana layık gördüğünüz için çok minnettarım” diye konuştu. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA