ENGELLERİ AŞIP ASKER OLDULAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENGELLERİ AŞIP ASKER OLDULAR!


 

Mersin’de Engelliler Haftası münasebetiyle Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından ‘Temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreni’ düzenlendi.

Törende; bir günlüğüne dahi olsa askerlik vazifesinin onurunu ve gururunu yaşayan engelli vatandaşlara terhis belgeleri verildi. 

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda düzenlenen törene Vali Özdemir Çakacak’ın yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, il protokolü, askeri erkan ile engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.
Yemin töreni sonrasında kürsüye çıkan engelli erlerden Ramazan Barış, vatani görevi yapmanın onurunu bir günlüğüne dahi olsa en üst seviyede yaşadığını ifade ederek başladığı konuşmasını “Artık bizim de anlatabilecek askerlik anılarımız oldu” diyerek sonlandırdı. Engelli Er’in konuşmasının ardından tören Vali Çakacak, protokol üyeleri ve engelli vatandaşlarımızla birlikte terhis pastasının kesilmesiyle devam etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA