GÖKBEL AİLESİNİN ACI GÜNÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖKBEL AİLESİNİN ACI GÜNÜ


 

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mersin’in tanınan ve sevilen bürokratlarından Emel ve Hasan Gökbel’in babası Nasuh Arıcı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Emel Gökbel’in babası, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in kayınbabası ve avukat Şerife Arıcı Yıldız’ın amcası emekli Hava Astsubay Nasuh Arıcı, hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gördüğü Toros Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Arıcı için Muğdat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız başta olmak üzere; siyaset, sanat, iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından emekli Astsubay Nasuh Arıcı’yı son yolcuğunda askerler taşıdı. Acılı ailesi başsağlığı ve taziye dileklerini kabul ederken, gözyaşları sel oldu.

Cenaze töreninin ardından Emekli Hava Astsubay Nasuh Arıcı, Gülnar’da toprağa verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA