SİLİFKE’YE YILDIZ YAĞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’YE YILDIZ YAĞACAK


 

Silifke’de 20-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde, 20 Mayıs Cumartesi Mabel Matiz, 21 Mayıs Pazar Halil Sezai, 22 Mayıs Pazartesi Duman, 23 Mayıs Salı Özlem Özdil, 24 Mayıs Çarşamba Buray ve 25 Mayıs Perşembe Linet gibi ünlü san

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Silifke’de kültür coşkusunun en iyi şekilde yaşanacağını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Her yıl kutladığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz, bu yılda halkımıza açık ve ücretsiz olacaktır. Bir Yörük yurdu olan Silifke'mizde 1974 yılından beri kültür değerlerimizi yaşatmak, canlı tutmak ve bunu yurt içinden ve yurt dışından gelen insanlara tanıtmak için festivaller yapıyoruz. 1974 yılında Müzik ve Folklor Festivali olarak başlayan ve 44 yıldır başarılı bir şekilde kutladığımız festivalimizi bu yılda gerçekleştirmenin heyecanını ve coşkusunu yaşamaktayız.

Göreve geldiğimiz andan itibaren sanatın, kültürün, sporun ve barışın kenti olma yolunda başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Bu hedefte ve yolumuzda her geçen gün şevkle, heyecanla ve gururla yürümeye devam edeceğiz. Yaklaşık 3000 yıllık tarihe ve eşsiz güzelliklere sahip olan Silifke’mize en iyi hizmetleri sunmak, benim ve mesai arkadaşlarım için büyük bir onur olmaya devam edecektir. Kültür Haftamızın hayırlı uğurlu olmasını diler, bütün halkımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA