GELECEK VADEDEN TİYATROCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEK VADEDEN TİYATROCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Liseler Arası Tiyatro Günleri, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ünlü oyuncu Deniz Oral’ın da konuk olduğu törende, etkinlik boyunca oyunlarıyla performans sergileyen ve tiyatro sanatına gönül vermiş genç yetenekler ödüllerine kavuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen törene, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, tiyatro ve sinema oyuncusu Deniz Oral, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, etkinlikte yer alan oyunları sahneleyen öğrenciler, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin tiyatro bilincinin oluşması için “Tiyatro Hayattır” sloganı ile bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Liseler Arası Tiyatro Günleri sona erdi. Etkinlikte, 02-11 Mayıs 2017 tarihleri arasında 11 okul tarafından tiyatro oyunları sergilendi. Etkinlik sonunda dereceye giren öğrenciler ise ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri oyuncu Deniz Oral tarafından verilirken, öğrencilerini yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen okul müdürleri ve yöneticilere de protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

Salondaki öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Mersinli ünlü oyuncu Deniz Oral, “Tiyatroya sahip çıkalım. Tiyatroyu bırakmayın, vazgeçmeyin” dedi. Oral, yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. 

Törende, etkinlik boyunca sahnelenen tiyatro oyunlarını izleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları, halk jürisi ve yönetmenlerden oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucunda 11 öğrenciye ‘Grup İçinde Gelecek Vadeden Yıldız Ödülü’, 6 öğrenciye de ‘Tiyatroda Gelecek Vadeden Yıldız Ödülü’ verildi. Törende ayrıca M. Adnan Özçelik Anadolu Lisesi tarafından sergilenen ‘Televizyon Cumhuriyeti’ adlı tiyatro oyununu yöneten öğretmen Sevin Budak, Emek Ödülü’ne layık görüldü. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA