Mühendis olmadan çalışması ile ödül aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mühendis olmadan çalışması ile ödül aldı


 

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğrencisi Uğur Dürü, hazırladığı bitirme projesiyle ’2017 Erguvanlı Mühendislik Jeolojisi Ödülü’nün sahibi oldu.

2017 yılı Erguvanlı Mühendislik Jeolojisi Ödülleri'ne bu yıl; Bitirme Projesi/Çalışması, Yüksek Lisans/Yüksek Mühendislik Tezi ve Uluslararası Makale kategorisi olmak üzere üç farklı kategoride başvuru yapıldı. Tüm kategoriler için her biri üç bağımsız üyeden oluşan jüri tarafından eserler değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda Bitirme Projesi/Çalışması dalında öğrencimiz Uğur Dürü, 2017 yılı ödülünü kazanan isim oldu. Dürü, “Yerel Bazlı Ölçme Tekniklerinin Arkeolojik Sit Alanlarındaki Kaya Yapılarına Uygulanması” başlıklı çalışmasını Yrd. Doç. Dr. Hidayet Tağa danışmanlığında hazırladı.

Uğur Dürü ödülünü, Çukurova Üniversitesi'nde 12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan MÜHJEO2017 Ulusal Mühendislik Jeolojisi ve Jeoteknik Sempozyumu'nun açılış oturumunda alacak. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA