Mersin şehitlerinin adları kütüphanelerde yaşayacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin şehitlerinin adları kütüphanelerde yaşayacak


 

Şehit Kütüphaneleri, terör örgütleri IŞİD ve PKK’ya karşı yürütülen operasyonlarda şehit olan Mersinli Şehit Hava Astsubay ve Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş ile Şehit Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker adına kütüphane kurmak için kitap kampanyası başlattı.

Gizem EKİCİ

Gönüllülük esası ile kitap toplama merkezlerine kitap toplamak için kurulan Şehit Kütüphanesi çalışmalarını sürdürüyor. Mersinli Şehitler Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can ve Şehit Polis Memuru Yılmaz Bozkurt adına kütüphane kuran Şehit Kütüphanesi, son olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadelede hayatını kaybeden iki şehit adına daha kütüphane kurmak için harekete geçti.

Şehit Kütüphaneleri, Suriye’nin Halep iline bağlı El Bab İlçesinde, 21 Aralık 2016 tarihinde IŞİD teröristleri ile girdiği çatışmada şehit olan Mersinli Hava Astsubay ve Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş adına Akdeniz’de yer alan Ahmet Yavaş İlkokulu’nda;  Şırnak’ta Terör Örgütü PKK’ya karşı devam eden operasyonlar sırasında şehit olan Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker adına Yenişehir’de yer alan Şevket Pozcu Anadolu Lisesi’nde kütüphane kurulması için çalışma başlattı.

Kütüphaneye kitap bağışlamak isteyen vatandaşların http://www.sehitkutuphaneleri.com/ adresi üzerinde yer alan adreslere kitap göndereceği belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA