Festival coşkusu sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Festival coşkusu sürüyor


 

İbrahim Yazıcı ve Berfin Aksu, J. Brahms, Musorgsky ve Fazıl Say’ın eserlerini seslendirerek sanatseverlere bir müzik şöleni sundu.

İbrahim Yazıcı ve Berfin Aksu, Mersin Üni. Nevit Kodallı Konser Salonu’nda unutulmaz bir konsere imza attı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, Musorgsky’in Bir Sergiden Tablolar eseri seslendirirken,  ikinci bölümde, Fazıl Say’ın Keman ve Piyano için Sonat’ı ve Alman romantik dönemin en önemli bestecilerinden J. Brahms’ın Keman ve Piyano için Sonat op 108 eseri seslendirildi. Sanatseverlerin yoğun ilgisiyle kapalı gişe seslendirilen konserde, doğum günü olması vesilesiyle MUMF Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı’ya sanatçılar sürpriz yaparak sahnede doğum gününü kutladı.

Avrupa Festivaller Birliği (EFA) üyesi Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 16. kez düzenlediği festival ile Mersin’in sesi olmaya devam ediyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA