Anamur’a yeni otogar geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur’a yeni otogar geliyor


 

Mersin Büyükşehir tarafından Anamur’a yapılacak olan Yeni Otogar projesi için hazırlıklara başlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’a yapılacak olan Yeni Otogar Projesi için D-400 Karayolu Dragon yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazide zemin düzenleme çalışması yapılıyor.

20 otobüs peronu, 40 araç otopark yeri, 12 otobüs kapasiteli teknik servis alanı, 10 şehir içi otobüs durağı olacak olan Otogar Projesi’nin bodrum katında berber, bayan kuaför, bay, bayan ve engelli tuvaleti, bay-bayan mescit ve abdesthane, sağlık odası, polis ve zabıta, güvenlik odaları, taksi yazhanesi, şoför dinlenme odaları, malzeme deposu, sığınak, 60 araçlık kapalı otopark, teknik odalar, tamirhane, yıkama ve yağlama alanı olacak.

Zemin katında ise 14 yazıhane, bekleme salonu, danışma-güvenlik odası, kafeterya, restaurant, mutfak, bay, bayan ve engelli tuvaleti, büfe, market, hediyelik eşya ve yöresel ürünler satış alanı olacak.

Yeni Otogar Projesi’nin 3. Katında yazı işleri, personel ve muhasebe odaları, bay, bayan ve engeli tuvaleti, mutfak, çay ocağı, sekreter ve müdür odası, toplantı salonu, vezne, amir odası, santral odası olacak.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe: “‘Anamur’u Geleceğe Taşıyoruz’ sloganıyla çıktığımız yolda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Anamur’a önemli projeler kazandırdık.” dedi.  Başkan Mehmet Türe, Anamur’un yeni ve daha modern bir otogara ihtiyacın olduğunu ve bunu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek Başkan Kocamaz’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Yeni Otogar Projesi 400 gün içerisinde tamamlanarak açılışı yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA