AKP’li eski vekil gözaltına alındı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’li eski vekil gözaltına alındı!


 

AKP 24. dönem Mersin Milletvekili ve eski ilçe başkanı Ahmet Tevfik Uzun, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında örgüt üyesi olmak suçlamasıyla dün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Anayasa referandumunun ardından FETÖ operasyonlarının AKP’ye sıçrayacağı ve partide ‘temizlik’ yapılacağı iddialarının üzerine ilk operasyonun referandumda yüzde 65 ‘Hayır’ çıkan Mersin’de yapılması dikkat çekti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; 15 Temmuz darbe girişimi ile anayasal düzeni değiştirmek ve bu terör örgütüne üyelik suçlarından, örgüte yönelik yapılan soruşturma kapsamında AKP 24. Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun dün gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesi devam eden Uzun’un hakkındaki arama ve el koyma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

TARSUS’TA ASTIRDIĞI BİLBORDLA GÜNDEM OLMUŞTU

Tarsus’ta 2009 yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Başkan adayı olan Ahmet Tevfik Uzun’un seçim afişi tartışma yaratmıştı. Uzun'un billboardlara astırdığı afişte Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Mersin Valisi Hüseyin Aksoy yer almış bunun üzerine İlçe Seçim Kurulu, seçim afişiyle ilgili inceleme başlatmıştı. Tarsus’ta yerel seçimlerde istediğini alamayan Uzun, 2 yıllık sessizliğinin ardından 2011 Genel Seçimlerinde milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.  (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA