“Minibüsçüleri kaldırmaya kimsenin gücü yetmez!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Minibüsçüleri kaldırmaya kimsenin gücü yetmez!”


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın minibüsçüleri hedef alan açıklamalarının üzerine hem Kocamaz’ı hem de Şoförler Odasını eleştiren Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Abdülaziz Biricik’e, Şoförler Odası’ndan cevap geldi.

Biricik’in açıklamalarına yazılı bir açıklama ile cevap veren Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halit Şimşek, “Ne Burhanettin Kocamaz’ın ne başkasının minibüsleri kaldırmaya gücü yetmez” dedi.

“Şoförler Odası’na dil uzatmak kimsenin haddi değildir” diyen Şimşek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hiç kimse hayatını yıllardır esnafına adamış emektar başkanımızı farklı gösteremez göstermeye de çalışamaz. Çünkü kimse bu boş laflara inanmaz konuştuğu ile kalır. Mersin’de bizim başkanımız ve yönetimimiz kadar esnafını düşünen çok azdır, bunu herkes biliyor. Minibüs esnafına da ve taksi esnafına da, 32 yıldır sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecektir. 32 yıldır güven tazeliyor keşke herkes onun gibi esnafını karşılıksız düşünseydi. Başkaları gibi önce ben demiyor önce esnafım diyor, onun için 32 yıldır esnaf onu seçiyor çünkü çalışıyor. Her gazeteye röportaj veren ağzına sahip çıkmalı elini vicdanına koymalı hayatını esnafa adayan bir insana çamur atarken düşünmeli.

Burhanettin Kocamaz orda, seni herkesin içinde bozduğunda cevap vereydin ama veremedin. Başkalarını karıştırma suçlama. Minibüsçü esnafına gelince onlar bizim esnafımızdır sorunları bizim sorunumuzdur sonuna kadarda yanlarındayız ve ne Burhanettin Kocamaz’ın ne başkasının gücü de yetmez minibüsleri kaldırsın hukuk adalet var. Bu iş öyle kolay değil herkese bunu böyle bile fazla velveleye verip esnafın kafasını karıştırmaya da gerek yok.” (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA