7 ilçede Kesinti uyarısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

7 ilçede Kesinti uyarısı!


 

Mersin’in; Tarsus, Toroslar, Erdemli, Silifke, Gülnar, Anamur ve Mut ilçelerine 9 Mayıs Salı günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ’den (TEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bazı bölgelerde kontrollü elektrik kesintisi yapılacak. Bu kapsamda Mersin’in Anamur İlçesi Karadere Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında, Ören Mahallesine9:00-17:00saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Akdeniz Caddesi ve Kale Caddesine9:00-16:00saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle, Kumkuyu Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi, Silifke Caddesi ve Atatürk Caddesine 9:00-17:00saatleri arasında, Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi Mehmet Ali Coşkun Caddesi, Bozkoyak Caddesi ve KarahıdırlıCaddesine 9:00-17:00saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Gülnar İlçesi Taşoluk Mahallesi, Yarmasu Mahallesi, İshaklar Mahallesi ve BolyaranMahallesine14:00-17:00saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Mersin’in Mut İlçesi Güllük Mahallesine9:00-17:00saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Silifke İlçesi Hüseyinler Mahallesi ile Narlıkuyu Mahallesi Göztepesi Sokak, Keşlik Sokak, Atatürk Caddesi, Kavlaklı Caddesi, Tereli Sokak, Sakızlı Sokak, Suluca Sokak ve Şahpa Sokağa 9:00-17:00saatleri arasında, Balandız Mahallesi Balandız Sokağa9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.Tarsus İlçesi Bolatlı Mahallesi, Sağlıklı Mahallesi, Kayadibi Mahallesi, Dadalı Mahallesi, Eskişehir Mahallesi, Çamtepe Mahallesi, Kurbanlı Mahallesi ve Akgedik Mahallesine 9:00-12:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle, Çiçekli Mahallesine9:00-17:00 saatleri arasında, Aladağ Mahallesi, Cırbıklar Mahallesi, İncirgediği Mahallesi ve KumdereMahallesine10:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Toroslar İlçesi Doruklu Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle; Turunçlu Mahallesi, Demirtaş Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi ve Alsancak Mahallesi ile Turgut Türkalp Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarına 9:00-11:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.(bülten)   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA