Recep Hoca için imza kampanyası başlatıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Recep Hoca için imza kampanyası başlatıldı


 

Mersin’de görev yaptığı okuldan KHK ile görevden alınan öğretmen Recep Sevim için okul önünde öğrenci velileri tarafından imza kampanyası başlatıldı. Veliler yıllarca çocuklarına eğitim veren Sevim’in görevine dönmesi için bir kez daha çağrı yaptı.

SONER AYDIN

Mersin Aydınlıkevler İlkokulu’nde görev yaparken,  7 Şubat’ta yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yurt genelinde ihraç edilen 2 bin 585 öğretmen arasında yer alan 2-C sınıfı öğretmeni Eğitim-Sen üyesi Recep Sevim için öğrenci velileri imza kampanyası başlattı. Sevim’in göreve iade edilmesi için daha önce BİMER’e başvuran öğrencileri bu defa okul önünde stant açarak imza toplamaya başladı.

Okulun çıkış saatlerinde çocuklarıyla birlikte imza standı kuran veliler Recep hocalarının dönmesi için tüm velilere çağrıda bulundu. Velilerin kendisi için verdiği mücadeleye teşekkür eden Recep Sevim’de veliler ile birlikte imza standında beklemeye başladı. Okul içerisinde pencereden öğretmenlerini gören öğrenciler heyecanını saklayamadı. Okul çıkışında koşarak öğretmenlerinin yanına gelen öğrenciler Recep hocalarının okuluna, sınıfına geri dönmesini istediler.

“ÇOCUKLAR RECEP HOCALARINI İSTİYOR”

Çocuklarını okutan Recep öğretmeninin göreve dönmesi için girişimlere devam edeceklerini dile getiren 2-C sınıf temsilcisi Filiz Aba, çocuklarının öğretmenlerini özlediğini söyledi. Veliler olarak toplanıp, imza kampanyası başlattıklarını aktaran Aba, “Umarız öğretmenimiz dönecek. Dönem arasında ki öğretmen değişikliğine çocuklarımız alışamadı, Recep hocalarını istiyorlar. Ağlıyorlar. Çocuklarımız bu süreci haliyle anlamıyor. Bizde sürekli çocuklarımıza öğretmeniniz geri dönecek diyoruz. Recep hocamızın onca senesini vermiş, öğretmenliğe kendi adamış biri. Bizim öğretmenimizin hiçbir suçu yok, ilk gün olduğu gibi sonuna kadar öğretmenimizin arkasındayız. Öğretmenimiz hala çocukları yalnız bırakmıyor. Etkinliklerine, kurslarına katılıyor. Öyle olmasına rağmen çocuklarımız hala bu süreçten çok fazla etkileniyor” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA