Vahşi cinayetten kan davası çıktı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahşi cinayetten kan davası çıktı!


 

Mersin’de otoyol üzerinde battaniyeye sarılı ve tanınmayacak halde bulunan cesedin, Suriyeli bir mülteciye ait olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden şahsın, gözaltına alınanlardan N.H. adlı kadının Suriye’de kardeşini öldürdüğü, bundan dolayı da kadın ve kocası ile birlikte 2 kişinin, şah

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri 18 Nisan 2017 tarihinde Erdemli Tarsus otoyolu üzeri Mezitli viyadüğü yakınlarında battaniyeye sarılı, tanınmayacak halde bir erkek cesedi buldu. Ceset üzerinde yapılan muayene ve otopsi sonucunda şahsın farklı bir yerde kesici bir aletle öldürüldüğünü belirleyen ekipler, cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda son 3 ay içerisinde yabancı uyruklu şahıslar dahil kayıp müracaatlarını inceleyen ekipler, şahsın kolundaki dövme ve saatinden, maktulün 1985 yılı Halep doğumlu A.H. olduğunu belirledi.

CİNAYETİN NEDENİ KAN DAVASI ÇIKTI

Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını derinleştiren ekipler, 6 Nisan 2017 tarihinde akşam saatlerinden sonra bir daha maktul A.H.'den haber alınamadığını tespit etti. Polisin yaptığı titiz çalışma neticesinde öldürme ve yağma olayını gerçekleştirdiği belirlenen Suriye uyruklu kadın N.H. ile M.A.H., M.C.H. ve N.A.F., İzmir'de Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken yapılan ortak operasyonla gözaltına alındı. Şahıslar, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Mersin'e getirilerek, sorgulandı. Hayatını kaybeden A.H.'nin, gözaltına alınanlardan kadın N.H.'nin Suriye'de kardeşini öldürdüğü, bundan dolayı da kadının, kocası ve 2 kişiyle birlikte A.H.'yi öldürdüğü ortaya çıktı. Emniyette ifadeleri tamamlanan 4 kişi, adliyeye sevk edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA