İntihar girişiminde bulunan eski Vali Çetin Birmek hayatını kaybetti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İntihar girişiminde bulunan eski Vali Çetin Birmek hayatını kaybetti!


 

Dün sabah saatlerinde Sarıyer’de bulunan evinde silahla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulunan; Mersin’de valilik yapan eski Vali Çetin Birmek, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İddiaya göre 84 yaşındaki Birmek uzun süredir sağlık problemleriyle uğraşıyordu. Sabah saat 09:30 sıralarında Çetin Birmek’in eşi, alışveriş yapmak için evden çıktı ve yarım saat sonra eve geldiğinde Çetin Birmek’in kanlar içinde yerde yığılmış halde buldu. İhbarın üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan ilk incelemede Eski Vali Çetin Birmek’in yaşadığını tespit etti ve Maslak’ta bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı. Eski Vali Çetin Birmek’in öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Emniyet güçlerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

ŞAKAĞINDAN VURARAK İNTİHAR ETMİŞ

Binada bulunan bir kuaförde vale olarak çalışan Ayhan Atilla, “Eski valiydi. Çetin Birmek, burada yaşıyordu. Bilmiyorum ama herhalde intihar. Eşi bulmuş. Hiç silah sesi gelmedi. Bildiğim kadarıyla Galatasaray kongre üyesiydi. Saat on civarıydı. Bizim duyduğumuzdan yarım saat önce intihar etmiş. Sabah güle oynaya eşi evden çıkmış. Alışverişe çıkmış. Yarım saat içinde gelmiş. O anda görmüş. En son ambulansa taşırken tuttum, yardım ettim. Sağlıkçılar ses geliyor dediler. Şakağından vurmuş. “dedi.

Çetin Çelikten Birmek 1979-1981 yılları arasında Muğla, 1981-1984 yılları arasında Tokat, 1992-1993 yılları arasında Mersin ve 1993-1996 yılları arasında Kırklareli valilikleri görevinde bulunmuş, 15 Ekim 1998 tarihinde yaş haddinden emekli olmuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA