Evden 4 kamyon çöp çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Evden 4 kamyon çöp çıktı


 

Akdeniz Belediyesi Zabıta ekipleri, Temizlik ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak çalışma ile yeni mahalle 5315 sokakta oturan bir vatandaşın sokaklardan topladığı atıklarla çöp ev haline getirdiği evi temizledi. 3 müdürlüğün yaptığı işbirliğinde yapılan çalışma sonucu, çöp evden 4 kam

Mahalle sakinlerinin şikâyet dilekçesini değerlendiren Akdeniz Belediyesi Zabıta ekipleri, yaptıkları denetim sonucunda, içi çöp dolu çuvallar, sokaklardan toplanmış küflü ve paslı eşyalar, poşet ve kâğıttan oluşan çöp ev ile karşılaştı. Müdürlüklerin ortak yürüttüğü çalışma ile çöp ev temizlendi. Çöp ev daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereye karşı ilaçlandı.

ŞİKÂYETLER ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE

Çöp evin temizlenmesi nedeni ile memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Akdeniz Belediyesi ekiplerine kendilerini kötü koku ve haşerelerden kurtardıkları için teşekkür etti.  Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş da yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu ve vatandaşların çöp ev ve benzeri şikâyetlerini 337 01 01–02 nolu telefonu arayarak bildirebileceklerini söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA