Sokak hayvanlarına bir darbe de hırsızlardan | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sokak hayvanlarına bir darbe de hırsızlardan


 

Mersin’de sokak hayvanlarının beslenmesi için Akdeniz Belediyesi tarafından parklara yerleştirilen 3 beslenme ünitesinden ikisinin çalındığı ortaya çıktı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Merkez Akdeniz Belediyesi’ne kayyum atanmadan önce dönemin Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk döneminde sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmamaları için ilçenin üç farklı noktasında kurulan beslenme ünitelerinden ikisinin çalındığı ortaya çıktı. Sokak hayvanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Akdeniz Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürü Erdal Ömürtaş, söz konusu beslenme ünitelerinin sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için düzenledikleri bir deneme projesi kapsamında kurduklarını belirtti. İlçedeki Çiftlik Caddesi, Özgür Çocuk Parkı ve Ümit Yaşar Oğuzcan Parkına bu deneme projesi kapsamında kurdukları beslenme ünitelerinin ikisinin hırsızlar tarafından çalındığını kalan bir ünitenin vatandaşların yanlış uygulamaları ile sağlıksız bir hale geldiğini açıkladı. Ömürtaş, “Vatandaşlarımız ünitenin nasıl kullanacağı yönünde eğitim vermemize ve gerekli uyarıları yapmamıza rağmen kalan bir ünitemizi yanlış kullandılar. Ünite kuru mamalarla çalışıyor. Ancak vatandaşlarımız ünitenin içerisine sulu yemekler koymaya çalışıyor. Bu bir deneme projesiydi. Akdeniz Belediyesi olarak sokak hayvanlarımızın beslenme ihtiyacını karşılayabilmek adına değişik projeler ile ilgili olarak çalışmaya devam ediyoruz” cümlelerini kullandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA