Hırsızlar tüm ümitlerini çaldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hırsızlar tüm ümitlerini çaldı


 

Tüp Bebek tedavisi için 10 gün önce Mersin’e gelen Bedia – Jaffer çiftinin bebek sahibi olmak için biriktirdiği 16 bin lirası hırsızlar tarafından çalınınca çift bir kez daha yıkıldı.

Mehmet Nabi Batuk

Muhammed çiftinin 7 yıllık bebek hayalini hırsızlar bozdu. Yaklaşık 7 yıl önce evlenen Arap asıllı Türk Vatandaşı Bedia Muhammed ile Hindistan vatandaşı Jaffer Muhammed çifti evlilik süresinde bir türlü çocuk sahibi olamadı. Bir süre Kuveyt’te yaşayan ve yaptıkları tıbbi müdahalelerden de sonuç alamayan Muhammed çifti çareyi son olarak Mersin’de aradı. Yaklaşık bir yıl önce Mersin’e gelerek oturma izni alan Muhammed çifti, Kentteki bir tüp bebek merkezinde tedaviye başladı. Ancak çıktıkları bir seyahat sırasında arabalarına hırsız giren çiftin tüm hayali yıkıldı. 16 Nisan 2017 tarihinde Gözne yolunda kiraladıkları araç ile seyahat eden çift, dinlenmek için durdukları bir restoranda tüp bebek için biriktirdikleri 16 Bin Lira, bir cep bilgisayarı,kimlik ve pasaportları kiraladıkları araça giren hırsızlar tarafından çalındı. Olayla ilgili olarak Mersin Emniyet Müdürlüğü yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatırken uzun süredir bebek sahibi olmak için bekleyen çift bir kez daha yıkıldı.

BU PARAYI TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN BİRİKTİRMİŞTİK

Eşinin hırsızlık olayından sonra psikolojisinin daha da bozulduğunu ifade eden Jaffer Muhammed yaşadıklarını anlatırken Eşi Bedia Muhammed gözyaşlarını hakim olamadı. Ticaret yaparak geçimini sağlayan Muhammed gazetemize yaptığı açıklamada, “Ben 10 gün önce Türkiye’ye geldim. Eşim Türk vatandaşıdır. Aslında eşim ile birlikte Türkiye’de yaşıyoruz ancak bir süredir Kuveyt’teydik. Sonra tekrar Türkiye’ye geldik. Eşim ile benim yaklaşık yedi yıldır çocuğumuz olmuyor. Bizde eşim ile birlikte tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Gerekli parayı topladık. Sonra gezmek için bir araba kiraladık. Gözne yolundan ilerlerken manzarayı izlemek için durduk. Ve arabadan yaklaşık olarak 100 metre öteye gittik. Sonra aracımıza doğru bir adam yaklaştı ve camı kırarak eşimin çantasını alıp kaçtı. Beyaz bir araba ile kaçtılar. Eşimin çantasının içersinde pasaportlarımız, ikamet belgelerimiz, ve 16 Bin Lira bulunuyordu. Bu parayı tüp bebek tedavisi için biriktirmiştik. Sonra polise haber verdik. Polisler araçtan parmak izleri aldılar ve gereken neyse yapacağız dediler. Biz hala polisten bir haber bekliyoruz. Umarız en kısa zamanda çantamızı ve bebeğimiz için ayırdığımız parayı bulurlar. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok” cümlelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA