Mersin’i fırtına vurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’i fırtına vurdu


 

Mersin’de saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreyi bulan fırtına hayatı olumsuz etkilerken, fırtına nedeniyle kentteki tüm 23 Nisan etkinlikleri ileri bir tarihe ertelendi.

Bugün sabah saatlerinden itibaren güneybatı yönünden esmeye başlayan fırtına, öğle saatlerine doğru şiddetini arttırarak devam etti. Fırtına dolayısıyla balıkçılar denize açılmayarak limanda kalmayı tercih ederken, vatandaşlar da zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmadı. Kentte hayatı olumsuz etkileyen fırtına, 23 Nisan etkinliklerinin de ileri bir tarihe alınmasına neden oldu.

Fırtına dolayısıyla yazılı açıklama yapan Mersin Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Doğu Akdeniz Bölgesi için yaptığı fırtına uyarısını hatırlatarak, etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, fırtınanın hızının zaman zaman 100 kilometreyi aşacağı, tüm vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyarı yapıldığı anımsatılarak, "Bu sebeple yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilimizde düzenlenecek olan tören ve gösteriler, çelenk koyma töreni hariç herhangi bir müessif olaya sebebiyet verilmemesi için ileriki bir tarihe ertelenmiştir" denildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA