Mezitli’de 23 Nisan kutlamalarının adresi Demokrasi Meydanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de 23 Nisan kutlamalarının adresi Demokrasi Meydanı


 

Mezitli Belediyesi, spor karşılaşmalarından, çocuk oyunlarına, söyleşilerden dans gösterilerine kadar çok sayıda etkinlik yaparak, 23 Nisan’ı çocuklarla kutlayacak.

Mezitli Belediyesi ve Çocuk Ülkesi Derneği'nin birlikte düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Spor karşılaşmaları, dans gösterileri, çocuk oyunları ile minikler, dolu dolu bir gün geçirecekler.

Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek. Çocuk oyunları, dans ve müzik gösterileri, spor karşılaşmaları, palyaçolar, çeşitli hediyeler ve söyleşilerin olduğu etkinlikte, 23 Nisan’ın anlamına uygun olarak dolu dolu bir gün geçirecek olan Mezitli Belediyesi, 23 Nisan’da 23 kişiye de 23 bisiklet dağıtacak.

FUTBOL VE TENİS TURNUVASI

Mezitli Belediyesi Spor Okulu kursiyerleri arasında düzenlenen futbol ve tenis turnuvasında çocuklar zafere ulaşmak için ter dökecek. Mezitli Belediyesi kursiyerlerinden oluşturulan 9 takımın mücadele ettiği ilk turu tamamlanan futbol turnuvası 21-22 ve 23 Nisan 2017 tarihinde oynanacak.

8-10 ve 12 yaş grupları arasında yapılacak tenis turnuvasına ise 100 civarında çocuk katılıyor. Tüm tenis ve futbol turnuva maçları Mezitli Belediyesi Aratos Tesislerinde gerçekleşecek. Turnuvaların ödül töreni ise Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek Çocuk Şenliği’nde yapılacak. 

HEMATOLOJİ VE ONKOLOJİ ÇOCUKLARI ŞENLİĞE KATILIYOR

22 Nisan Cumartesi günü Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ki etkinlikte çocuklar hazırladıkları gösterileri ailelerine sunacaklar. Çeşitli hediyelerin dağıtılacağı etkinlikte aileler, çocuklarını izleme şansı bulacaklar.

Ekinliklerin 23 Nisan Pazar günü yapılacak bölümünde ise Mezitli Belediyesi’nin öncülüğünde Divan Oteli’nde Hematoloji ve Onkoloji çocukları ile bir buluşma gerçekleştirilecek. Hastalıklarla mücadele eden çocuklarla bir araya gelen Mezitli Belediyesi yine onları bir günlüğüne de olsa hastane ortamından uzaklaştırmış olacak.

DEMOKRASİ MEYDANINDA ÇOCUK ŞÖLENİ VAR

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin Demokrasi Meydanı’nda saat 13:00’da yapılacak bölümünde ise Spor Okullarının gösterileri, AKUT ekibi gösterisi, Çocuk Ülkesi Derneği tarafından, çeşitli çocuk oyunları, duvar boyama, müzik ve dans gösterileri gerçekleştirilecek. Çok sayıda palyaçonun da yer alacağı etkinlikte çocuklara hediyeler dağıtılacak.

Demokrasi Meydanı yanında bulunan Mezitli Belediyesi Kitap Okuyan Çocuklar Oyun Kitaplığı’nda ünlü çocuk öyküleri yazarı Tülin Kozikoğlu, saat 15:30’da bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşinin ardından Mersin TED Koleji yanında yapılan Trafik Parkı’nın açılışı ve 23 Nisan’da 23 kişiye de 23 bisiklet kampanyası kapsamında kura ile bisiklet kazanan MezitliKart kullanıcılarına bisikletleri törenle dağıtılacak.

‘ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ’

Aydınlık ve özgür bir gelecek için yapılacak en büyük yatırımın çocuklara yapılan hizmetler olduğunun altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine çocuklarla birlikte kutlayacağız. Çocuklarımızı aydın, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmelerini istiyoruz. Yarınımızı kurarken başta 23 Nisan olmak üzere çağdaş, ilerici ve özgür bireyler olması için, çeşitli platformlarda çocuklarımızı bir araya getiriyoruz. Mersin Üniversitesi Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ki çocuklarımızı, Down Kafe’de bizimle her gün birlikte olan çocuklarımızı, Mezitli’de ki tüm çocuklarla bir araya getireceğiz. Tüm halkımızı çocuklarımızın bu coşkusuna ortak olmaya çağırıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA