Mersinliler üstadımızı yalnız bırakmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinliler üstadımızı yalnız bırakmadı


 

Önceki gün hayatını kaybeden Mersin Basının önemli temsilcilerinden ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Kurucusu, kent medya tarihinin hafızası gazeteci Tankut Tufan, yakınlarının katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruculuğunu, ardından  uzun yıllar boyunca başkanlığını yapan Mersin’in döneminin lider gazetesi Son Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahibi, gazeteci Tankut Tufan dün Muğdat Cami’inde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 19 Nisan gecesi saat 02.00'de tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat eden Gazeteci Tankut Tufan’ı yakınları son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Kentin basın, siyaset, ve Sivil toplum dünyasının önde gelen temsilcilerinin katıldığı cenaze töreninin ardından Mersin Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Mersin’in en önemli gazetesi olan ve adeta bir okul gibi kente önemli gazeteciler yetişmesini sağlayan Sonhaber Gazetesi’nin en değerli kalemlerinden olan Tankut Tufan, imza attığı haberler ve tarihe tanıklık etmesi ile Mersinlinin gönlünü kazanmış bir isimdi.

Yeni nesle yol gösterici olan, tecrübeleriyle onlara ağabeylik misyonunu üstlenen Tufan'ın ölümü Mersin basın camiasını derinden üzdü. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA