Cezaevinde jandarma ve gardiyanlar arasında kavga | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cezaevinde jandarma ve gardiyanlar arasında kavga


 

Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi’nde gardiyanlar ile jandarma arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Olayda 3 infaz ve koruma memurunun yaralandığı bildirildi.

Haber Merkezi

Olayla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan  tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Mersin E Tipi Kapalı Ceza ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 20/04/2017 günü saat 08:00 sıralarında, gündüz ve vardiya personelini getiren araçların kurum bahçesine giriş yaptığı esnada, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 2 uzman çavuş, 5 asker ve 3 cezaevi personeli arasında çıkan arbedede, A.A., N.T. ve M.S.A. isimli infaz ve koruma memurları yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Alay Komutanı tarafından bizzat müdahale edilerek, sorun çözülmüştür. Olayda göz yaşartıcı gaz kullanılmış olup, başkaca herhangi bir silah vb. kullanılmamıştır” ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı bildirildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA