’CEPÇİ’ KADIN KAMERALARA YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’CEPÇİ’ KADIN KAMERALARA YAKALANDI


 

Mersin’de bindiği toplu taşıma araçlarında dikkat çekmemek amacıyla başörtüsü takarak ’cepçilik’ yoluyla hırsızlık yapan kadın, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu suçüstü yakalanan kadının, 4 yıl 2 ay kesilmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, Mersin’de son günlerde bazı toplu taşıma araçlarında 'cepçilik' yoluyla hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayların yaşandığı araçlarda güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceme sonucunda özellikle bu olayların yaşandığı bölgelerdeki toplu taşıma araçlarında sivil ekipler çalışma başlatırken, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışmalar yoğunlaştırıldı.
Polisin çalışmaları sürdüğü sırada, yine dikkat çekmemek için başörtüsü takarak geldiği Toros Devlet Hastanesi'nde bir kişinin cüzdanını çalmaya çalışan D.Ç. suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan kadının 12 Nisan'da dolmuş içerisinde bir kişinin cüzdanını, 16 Nisan'da ise yine dolmuş içerisinde bir kişinin akıllı telefonunu çaldığı anlaşıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olaylarda, kadının rahat tavırları ise dikkat çekti. 
D.Ç.'nin ayrıca 4 yıl 2 ay kesilmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıkarken, 42 yaşındaki kadın adliyeye sevk edildi. (iha)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA