ÖĞRENCİLER BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLER BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİ


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Doğa Okulları öğrencilerine, ‘Belediye Yönetimi ve Mezitli’ konulu bir panel verdi.

Mezitli’de yaşayanların mutlu olması için çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “En büyük hayalim, tüm yaşayanların mutlu olduğu bir Mezitli” dedi.

Mersin Doğa Okulları öğrencileri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı konuk etti. Öğrencilerle ‘Belediye Yönetimi ve Mezitli’ konulu panelde bir araya gelen Başkan Tarhan, projeleri ve gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını yanıtladı. 
Bir öğrencinin Başkan Tarhan’ın özgeçmişini ve gerçekleştirdiği hizmetleri okumasının ardından söz olan Doğa Okulları Lise Müdürü Burce Yonuk, "31 Mart 2014 yılında çok severek, bazen yorularak bir o kadar da keyif alarak üstlendiği Mezitli Belediye Başkanlığı göreviyle tüm Mersinlilerin gönlünde taht kurmuş olan sayın Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a ziyaretinden ve güzel sunumundan dolayı çok teşekkür ederim. Doğa Okullarında hayat boyu öğrenmeyi gerçekleştirmek için farklı öğrenim metotlarının da bir arada kullanıldığını söylemek isterim. Doğa Okullarında öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. Günümüzü bu güzel sunumu ile taçlandıran Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a Doğa Koleji Okulları adına teşekkür ederim" dedi. 
 
“HERKESİN BİR HAYALİ VARDIR”
25 yıl gibi uzun bir süredir belediyenin çeşitli kademelerinde görev aldığı bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 3 yıldır da Mezitli için hizmet üretmeye çalıştığını söyledi. Bir hayali gerçekleştirmek amacıyla Mezitli Belediye Başkanı olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, "Herkesin bir hayali vardır. Salonda bulunan öğrencilerinde bir hayali vardır. Belki kimisi doktor olmak istiyor. Belki de iş adamı veya hakim olmak isteyenler var. Benim de en büyük hayalim Mezitli'de yaşayan insanların mutlu olmasıdır. Bunu sağlamak için de çeşitli projelere imza atıyor, etkinlikler düzenliyoruz. Doğa Okulları'nın da belediyemizle birlikte etkinlikler düzenlemesini istiyorum. Okul yönetimi gerçekten örnek çalışmalar yapıyor, başarılı işler sergiliyorlar. Türkiye'nin bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden bazıları; laik, demokratik cumhuriyete sahip çıkmak, Atatürk ilke ve devrimlerini korumaktır. Doğa Okulları'nda da bu aydınlık yüzleri gördüğüm için çok mutluyum" diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA