Karaduvar’da ‘Hayır’ şenliği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karaduvar’da ‘Hayır’ şenliği


 

Karaduvar’da düzenlenen ‘Hayır’ etkinliğine katılan BHH yürütme kurulu üyesi Alper Taş, “Coşkulumuzla ve kararlılığımızla, evet devletinin karşısında, vicdanımız, yüreğimizi ortaya koyarak maaşlarımızdan arttırdıklarımızdan elden ele, gönülden gönüle öyle bir hayır dalgası yürüttük ki şimdi onların

Haber Merkezi

Mersin Akdeniz İlçesi Karaduvar Mahallesi’nde düzenlenen Birleşik Haziran Hareketi (BHH) Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş ve CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar katıldı. Şenlik öncesi Sağlar ve Taş mahalle esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı işler’ dileklerinde bulundu. Karaduvar Mahallesi düğün salonunda yapılan şenliğe katılım yoğun oldu.

Karaduvar Hayır Meclisi’nin düzenlediği Güle Oynaya Hayır Şenliği’nde konuşan Birleşik Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş “Anayasa paketi meclisten geçtiğinde Erdoğan, Bahçeli ikilisi sandıktan ‘Hayır’ çıkacağı konusunda kendinden çok emindiler. Biz hayırcılar yine bir seçim mi kaybedeceğiz korkusu içimizde vardı.  Ama coşkulumuzla ve kararlılığımızla, ‘Evet’ devletinin karşısında, vicdanımız, yüreğimizi ortaya koyarak maaşlarımızdan arttırdıklarımızdan elden ele, gönülden gönüle öyle bir hayır dalgası yürüttük ki şimdi onların özgüveni kırılmış, tedirgin ve korkuyorlar. İlk başta yüzde yetmişlerden bahsediyorlardı, şimdi anlamlı ‘Evet’i ortaya çıkardılar. Binali Yıldırım şimdi bir fazla evet bize yeter diyor, onları bu noktaya getirdik. Devletin ‘Evet’ini halkın ‘Hayır’ı yenecektir” dedi.

OHAL şartlarında referanduma gidildiğini belirten Taş, “Ancak diktatörlüklerde, faşist rejimlerde, darbeci yönetimlerde böyle bir usul olur. Bugün meclisin 3.büyük partisinin eş başkanları ve vekilleri tutuklanmış, yerel yöneticileri içeride. Arkadaşlarımız seni başkan yaptırmayacağız dedikleri için içerdeler. Cumhuriyet Gazetesi başta olmak üzere gazeteci arkadaşlarımıza yapılan ortada. Biz onlar içinde bu referandumu kazanacağız” diye konuştu.

Etkinlikte konuşan CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ise “Bahçeli hakkında konuşmaya gerek yok. Bahçelinin bir oyu varmış, o da evetmiş. Diğer bütün oylar hayır diyormuş. Onu da MHP il ilçe başkanları söylüyor. Bugüne kadar yapılan, ‘Evet’i anlatamıyorlar. Eveti anlatacağız derken hayır oyunu yükseltiyorlar. Aladağ’da kızlarımız öldü. Karaman’da çocuklarımıza cinsel istismarda bulunuldu. Bu ülkede en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın bile ölmesine, travma yaşamalarına müsaade eden bir düzen kuruldu. Bu düzene hiçbir zaman evet diyemeyiz. En son Adana’da kalabalık olsun diye memurları, öğrencileri götüren servislerden bir tanesi kaza geçirdi. 3 genç öldü. Bugüne kadar kimse sorumlular için suç duyurunda bulunmadı. Recep Tayyip Erdoğan dahil kimse çıkıp özür dilemedi. Ülkeyi bu hale getirenlerden hesap sormak için tek çaremiz pazar günü sandıktan hayır oyu vermek” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA