CHP’li Uçar, “Oylarınız ‘Hayır’lı olsun” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Uçar, “Oylarınız ‘Hayır’lı olsun”


 

CHP Silifke İlçe Başkanı Uçar, “Referandumda ülkemizin geleceğini, çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakmak istediğimizi oylayacağız. Oy’larınız ‘Hayır’lı olsun inşallah” dedi.

Silifke’de ‘Hayır’ oylarının %80 civarında olduğunu ifade eden CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Silifkeliler hiçbir zaman AKP iktidarının oyununa gelmedi gelmez de. Yalana, dolana, aldatılmaya ve kandırılmaya karınları toktur. Üç kilo şeker, 1 kilo pirinç veya dağıttıkları zehirli ve ucuz kömürlerle bizim insanlarımızı kandıramazlar” diye konuştu.

Pazar günü ‘Hayır’ oylarının dikkatli bir şekilde kullanılması gerektiğini açıklayan Başkan Uçar, “Hepimiz bir yol ayrımındayız. Ülkemizi evet ve hayır diyerek bölmek isteyenlere fırsat vermeyin. Emin olun ki bunlar yarın HAYIR çıkarsa yine kandırıldık ve aldatıldık diyecekler. Yarınlarımız için düşünerek sandığa gidip, oylarımızı kullanmalıyız. Önümüze getirilen bu yönetim değişikliği halkın sorunlarına çözümler bulmak yerine Türkiye’de tüm yetkileri, sorgusuz, sualsiz ve denetimsiz bir biçimde tek kişiye veriyor. Ülkeyi felakete sürükleyecek bu ‘Tek Adam rejimine’ mutlaka HAYIR demeliyiz.

Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak hepimizin görevidir. Hangi siyasi partiye sahip olursak olalım önce vatanımızı ve Türkiye’mizi düşünelim. 16 Nisan'da 'HAYIR' çıkmaması durumunda bundan sonra sizlere hiçbir şey sormayacaklar. Çünkü ülkenin yönetimi tek adamın kontrolünde olacak. İşte bu nedenle yönetimde ve parlamenter sistemde söz sahibi olmak istiyorsanız oylarınız 'HAYIR' olmalıdır. Vereceğiniz her 'HAYIR' oyu ülkenin hayrına olacaktır. Mutlaka sandığa gitmeli ve ‘Hayır’ lı oylarımızı kullanmalıyız" ifadesini kullandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA