Bakan Elvan, Tepeköylülerle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakan Elvan, Tepeköylülerle buluştu


 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması çalışmalarını Tepeköy’de sürdürdü.

16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu kapsamında, Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde mahalleleri ziyaret eden Bakan Elvan ve AK Parti İlçe Başkanı Gültekin, Mezitli'nin en tepesinde vatandaşlarla buluştu. Tepeköy sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Elvan, burada vatandaşlar ile sohbet etti. Tepeköy Mahallesi'nin sorunlarını dinleyen Elvan, mahalle sakinlerinden Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylamasında 'evet' desteği istedi. Referandumun siyasi bir mesele değil, memleket meselesi olduğunun altını çizen Elvan, 16 Nisan'da evet oyları ile Tepeköy gibi daha birçok mahallenin refaha kavuşacağını belirtti.

Elvan ile yapılan ziyaretleri değerlendiren Başkan Gültekin, “Sayın Bakanımız Lütfi Elvan ile yaptığımız ziyaretler olumlu ve verimli geçiyor. Sayın Bakanımız, Mezitlimizin her bölgesine ayrı ayrı özen gösteriyor ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Tepeköy'de halkımızla buluştuk ve evet sözünü aldık. 16 Nisan'da Allah’ın izni ile devletimizin ve milletimizin önünü kapatmak isteyen güçlere gerekli cevabı bu millet verecektir” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA